Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Π Προάστια

Σχετικά με την ενοικίαση του χώρου Πάρκινγκ ΜΕΤΡΟ σε ιδιώτες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε να προχωρήσει σε ενοικίαση του χώρου Πάρκινγκ σε ιδιώτες, στην περιοχή του Μετρό Δούκισσης Πλακεντίας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ( ειδικά στην περιοχή Κοντόπευκου) ότι βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή το θέμα .
Σίγουρα , είναι ένα μείζων σημασίας θέμα, για την πόλη μας και είναι προφανές ότι ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί και να δείχνει , τα πρώτα σημάδια της όξυνσης και επιβάρυνσης της περιοχής μας .
Δυστυχώς και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στις δημοτικές αρχές Ζορμπά & Σταθόπουλου& Γιαννακόπουλου για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί για τους μόνιμους κατοίκους εδώ και χρόνια στους 4 Σταθμούς Μετρό ( Νομισματοκοπείο, Αγία Παρασκευή , Χαλάνδρι, Δούκισσης Πλακεντίας ), δεν κατέστη εφικτό από τις διοικήσεις των ανωτέρω να δώσουν λύση στα προβλήματα των δημοτών μας .
Το αποτέλεσμα σήμερα, είναι να βρισκόμαστε σε τετελεσμένα γεγονότα πιάνοντας ουσιαστικά στον «Ύπνο την Δημοτική Αρχή» Σταθόπουλου .
Η Παράταξη μας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Σύγχρονη Πόλη δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε άμεση συνάντηση με την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε με σκοπό την άμεση επίλυση ΟΛΩΝ των ζητημάτων που έχουν σχέση με τους 4 Σταθμούς Μετρό στα σύνορα της Πόλης μας.

Για την Παράταξη
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Σύγχρονη Πόλη

 

Alexopoulos_1.jpg

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Καταναλωτή & Αγοράς
Μέλος ΙΝΚΑ /Γενική Ομοσπονδία
Καταναλωτών Ελλάδος
Υποψήφιος
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Email: Info@24voreia.gr
Τηλ: +30 211 4059363