Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Π Προάστια

Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

-------------

          Σε αμέριστη υποστήριξη των καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης προχώρησε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Παπαμιχαήλ .

papamixail.jpg

          Οι καθηγητές, ως συμβασιούχοι εργου με αντίτιμο, διεκδικούν τις αμοιβές των μηνών Μαίου, Ιουνίου και Ιουλίου 2016, τις οποίες οπως είναι γνωστό ο Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) δεν κατέστη δυνατόν να καταβάλει σε αυτούς, λόγω της αδικαιολόγητης αρνησης πληρωμής τους εκ μέρους της ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία ασκεί την ταμειακή διαχείριση και του ΠΑΟΔΑΠ.

          Υπενθυμίζεται οτι οι καθηγητές για προηγούμενους μήνες ετους 2016 είχαν πληρωθεί κατόπιν προσωπικής εντολής του Προέδρου του Οργανισμού, ενώ το ολο θέμα εκκρεμεί ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατόπιν καταλογισμού σε βάρος του Προέδρου από την τοπική Επίτροπο κ.Τριανταφυλλίδου, διότι κατά τον ισχυρισμό της τα εκ διδάκτρων εσοδα ("αντίτιμο") δεν επαρκούσαν γιά την πληρωμή των καθηγητών, παρά τη ρητή διάταξη του αρ.107 ν.4483/2017 .

          Κατόπιν αυτών, αναμένεται η εκδοση θετικής πρωτόδικης δικαστικής αποφάσεως, η μη εφεσιβολή της από τον Οργανισμό και η εξόφληση των ενταλμάτων, πορεία την οποία θα παρακολουθούμε στενότατα.

          Επισημαίνεται τέλος οτι η εκκρεμότητα αυτή ηταν η μόνη που προέκυψε κατά τη διάρκεια της θητείας μας, από τον Σεπτέμβριο 2014, οπότε αναλάβαμε τη Διοίκηση του Οργανισμού, εως σήμερα.-          

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Email: Info@24voreia.gr
Τηλ: +30 211 4059363