Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Π Προάστια

Η Γιάννα Αναστασιάδου-Γούλια με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Gianna_Anastasiadou.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Πατέρας μου ήταν ο Μίμης Αναστασιάδης, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου για 20 χρόνια καθώς και Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ. Ήρθα στην Αγία Παρασκευή το 1983.

Εργάστηκα στην ΕΡΤ ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος 30 χρόνια, συνεργάστηκα με το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) και έχω στο ενεργητικό μου εκπομπές, ρεπορτάζ, ντοκυμαντέρ και πολυάριθμες ζωντανές παρουσιάσεις. Σταθμός στην επαγγελματική μου πορεία ήταν το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ”, όπου γνώρισα κρυφές γωνιές της χώρας μας και έκανα φίλους παντού. Έχω δύο γιούς, τον Γρηγόρη, απόφοιτο μεταπτυχιακού του ΠΑΠΕΙ και τον Δημήτρη, απόφοιτο Μαθηματικού του ΕΚΠΑ. Είμαι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Αντρέα Γούλια, που γνώρισε την πόλη μας τα τελευταία 6 χρόνια, την αγάπησε και δραστηριοποιείται πιά εδώ επαγγελματικά.

Αγαπώ την πόλη μου και τους ανθρώπους της, αγαπώ την ποιότητα ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Θέλω μια πόλη που να αγαπάει τους κατοίκους της, να κάνει πιο εύκολη την δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα. Μια πόλη όπου να μπορώ να παρκάρω, να περπατήσω, να κινηθώ, να την απολαύσω με ασφάλεια και όμορφη διάθεση.

Γι αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, έχοντας στο τιμόνι τον Γιώργο Οικονόμου. Έναν άνθρωπο με τεχνογνωσία, εμπειρία ,θέληση, εντιμότητα. Με τον Γιώργο Οικονόμου η πόλη μας μπορεί να γίνει όπως της αξίζει. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!!

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Email: Info@24voreia.gr
Τηλ: +30 211 4059363