Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Π Προάστια

Επιμορφωτική επίσκεψη στο Λαύριο των Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενενήντα τέσσερα μέλη από το Α΄ και Β΄ τμήμα των Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν ημερήσια Επιμορφωτική επίσκεψη στην πόλη του Λαυρίου, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Προγράμματος των Κ.Α.Π.Η. και οργανώθηκε από τον λαογράφο Βασίλη Μποκογιάννη και την ιστορικό τέχνης Νικολέττα Κουτσοδήμου.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ορυκτολογικό Μουσείο της πόλης, να ξεναγηθούν στο Μηχανουργείο της Γαλλικής Μεταλλευτικής Εταιρίας, καθώς και σε άλλα διατηρητέα κτίρια της Εταιρίας.

Την αποστολή συνόδευσαν η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αντωνία Γκίνη και η κοινωνική λειτουργός Λίβια Κανέλλου.

 

lav3.jpg

lav2.jpg

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η.

Τούρτα γενεθλίων θα κόψει το Β΄ Τμήμα των Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του και τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής (Μπουμπουλίνας 15), στις 5.30 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή βιντεοσκοπημένων στιγμιότυπων από δραστηριότητες των μελών, ομιλία με θέμα τις δράσεις και τα επιτεύγματα της εικοσαετίας και παρουσίαση των ομάδων Χορού, Χορωδίας και Ζωγραφικής.

Θα ακολουθήσει κέρασμα που θα προσφέρουν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και τα μέλη του ΚΑΠΗ και η βραδιά θα κλείσει με μουσική από DJ και χορό.

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Email: Info@24voreia.gr
Τηλ: +30 211 4059363