Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ρ Ροή Ειδήσεων

Συλλήψεις κλεφτών και ληστών στα βόρεια αλλά το πρόβλημα είναι εδώ!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής όπου δρουν οργανωμένες σπείρες όλων των μορφών, των προελεύσεων και των ειδικοτήτων είναι γεγονός. Η πρόσφατη σύλληψη της συμμορίας που αλώνιζε σε Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Παπάγου ήταν μια μόνο περίπτωση , ασφαλώς ανακουφιστική καθώς είχε κτυπήσει πολλούς στόχους αλλά το ζήτημα παραμένει οξύ. 

Η αστυνόμευση έχει υποχωρήσει τα τελευταία χρόνια, ίσως λόγω μεταβολής των επιχειρησιακών σχεδιασμών , ίσως λόγω της αλλαγής υπηρεσιών , πάντως είναι και πάλι αισθητή η παρουσία των εγκληματιών. Οι κάτοικοι των πόλεων επιλέγουν αναγκαστικά συνθήκες φύλαξης από σεκιούριτι, μηχανισμούς ασφαλείας και άλλες λύσεις τοπικών δικτύων ιδιωτικής ασφάλειας. 

Γειτονιές στη Πεύκη, την Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, την Κηφισιά, το Μαρούσι, τον Χολαργό έχουν κατ'επανάληψη πληγεί,. Υπάρχουν σπίτια σύμφωνα με την έρευνά μας που έχουν αντιμετωπίσει διαρρήξεις τρεις και τέσσερις φορές. 

Το πρόβλημα των γερόντων επίσης , όπου καμία αποτελεσματική αντιμετώπιση δεν υπάρχει είναι πολύ σοβαρό. Οργανωμένες συμμορίες έχουν δράσει σε όλες τις γειτονιές και σχεδόν όλοι οι ηλικιωμένοι ε΄χουν πληρώσει χρήματα, για "επιστροφή στην εφορία" ή "διόρθωση από την ΔΕΗ" , ή γιατί ο γιος τους ή κόρη τους ή εγγονός τους, έχουν στείλει πληρεξούσιο για είσπραξη.

Η εισοδηματική απώλεια καθώς και η αίσθηση της φοβερής παρουσίας εγκληματιών στο χώρο της οικογένειας πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί πειστικά από την αστυνομία. 

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363