Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Π Προάστια

Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα "Κινηματογράφος και εκπαίδευση" που οργάνωσαν η Δ/νση Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας και η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής σήμερα στο 2ο Γυμνάσιο ΑΠ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγ.Παρασκευής. Εκπαιδευτικοί β΄βαθμίδας από όλη την Αττική και μέλη της Κινημ/κής Λέσχης Αγ.Παρασκευής παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των διακεκριμένων ομιλητών και αναπτύχθηκε διάλογος που συνεχίστηκε και μετά τη λήξη της ημερίδας.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλεσμένους μας εισηγητές: τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, τον σκηνοθέτη και αρχιτέκτονα Θανάση Νεοφώτιστο και τον δ/ντή Φωτογραφίας Προκόπη Δάφνο, που φώτισαν πλευρές της τέχνης του κινηματογράφου ως προς την εκπαίδευση, όπως και τους εισηγητές καλεσμένους του Υπ.Παιδείας: τον Δρ.Ιωάννη Σκοπετέα, Επ.Καθηγητή Πανεπ.Αιγαίου και τον μοντέρ Νίκο Μύρτου, ΔΠ Τμήμα.ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ.Πάνο Γκόνη για την πρόταση της συν-διοργάνωσης από τη Λέσχη μας, στην κ.Ειρήνη-Μαρία Κουρή, Υπεύθ.Πολιτιστικών θεμάτων της Δ/νσης ΒΒ Υπ.Παιδείας και στον Δήμαρχο Αγ.Παρασκευής κ.Γιάννη Σταθόπουλο. Ηταν μία ενθαρρυντική αρχή για μία σειρά δράσεων της Κινημ/κής Λέσχης Αγ.Παρασκευής στο χώρο της κινηματογραφικής παιδείας.

fv695s9d6f5.jpg

DAFNOS-MYRTOU.jpg

athan-skopeteas.jpg

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Email: Info@24voreia.gr
Τηλ: +30 211 4059363