Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Π Προτάσεις Weekend

Agora Open Mall: Ένας Άριστος Πρέσβης Φιλοξενίας στο Κατάκολο…!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος πολυχώρος, από εκείνους που σπάνια συναντάς, υποδέχεται ως "Πρέσβης Φιλοξενίας" τους επισκέπτες στο Κατάκολο!

Σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, με  θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, το Agora Open Mall είναι αναμφισβήτητα η κοσμοπολίτικη νότα της πόλης!

Ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών καλοσχεδιασμένος, με σημασία στη λεπτομέρεια, γεμάτος με κέφι και διάθεση όλες τις ώρες, μέρα και νύχτα.

Καφές, φαγητό, ποτό, παγωτό, αγορές τοπικών προϊόντων (Λάδι, Κρασί, Μέλι), αλλά και beachwear,  ψαγμένες μουσικές, live και πολλά, events!

Ακόμα και παιδική χαρά υπάρχει για την διασκέδαση των μικρών επισκεπτών.

Όμως εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι η αίσθηση που αποκομίζεις, που στις μέρες μας είναι δυσεύρετη …

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στο φαγητό του:

Η απόλυτα Μεσογειακή κουζίνα, με καθαρές Ελληνικές γεύσεις.

Η φιλοσοφία του είναι, πιάτα διαφόρων τόπων…!

Εδώ θα γευτείς νοστιμιές από τις Κυκλάδες, την Κρήτη κλπ, με συνταγές εκτελεσμένες με πιστότητα και ακρίβεια τόση, που νιώθεις ότι έχεις μεταφερθεί εκεί…!

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για το συγκεκριμένο, αλλά στην πραγματικότητα, οι περιγραφές σπάνια απεικονίζουν τα μεγέθη με ακρίβεια...

Εκείνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως το Agora είναι ένας έξυπνος, εξαιρετικός πρέσβης του Κατακόλου με τις άριστες εντυπώσεις που δίνει σε κάθε επισκέπτη!

 

Agora Open Mall

Κατάκολο

Τηλ: 26210 33161, 6979 11334

 

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363